ΤΗΓΑΝIΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ
Τι χρειαζόμαστε:
(Υλικά για 4 άτομα)
- πατάτες rustik twist McCain (1600γρ.)
- κρητική γραβιέρα τριμμένη (400 γρ.)
- μπέικον φέτες catering Θράκης Γεύσεις Υφαντής (240γρ.)
- ηλιέλαιο
- καρύκευμα ακρόπολις (60γρ.)
- βούτυρο phase μαγειρικό (40γρ.)
- πιπέρι μαύρο σε κόκκους
Πως το κάνουμε:
Τηγανίζουμε τις πατάτες σε ηλιέλαιο, ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε σε ένα τηγανάκι με λίγο βούτυρο phase μαγειρικό. Αφού το σοτάρουμε, βάζουμε το μπέικον σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το λάδι. Αφού τηγανίσουμε τις πατάτες, τις αναμειγνύουμε με το καρύκευμα ακρόπολις και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο, ρίχνουμε το μπέικον, την τριμμένη γραβιέρα και τρίβουμε το μαύρο πιπέρι.
από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…