ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ
Τι χρειαζόμαστε:
(Υλικά για 1 σαλάτα)
- 1 τμχ. άισμπεργκ
- 30γρ. καλαμπόκι σπυρί κονσέρβα
- 1 τμχ. τόνο σε λάδι
- 1/2 τμχ. πιπεριά πράσινη
- 1/2 τμχ. πιπεριά κόκκινη
- πιπέρι
- 1 τμχ. τορτίγια
- 1/2 τμχ. κολοκυθάκι
Υλικά για το dressing:
- 60γρ. yogurt sauce Hellmann’s
Πως το κάνουμε:
Στραγγίζουμε το καλαμπόκι και τον τόνο, κόβουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια, τα περνάμε από σχάρα και μετά τα κόβουμε σε sticks. Κόβουμε Άισμπεργκ σε χοντρά κομμάτια, τηγανίζουμε σε καυτό λάδι την τορτίγια και τα βάζουμε όλα μαζί σε μια λεκάνη.Περιχύνουμε με το dressing και ανακατεύουμε. Στήνουμε στο πιάτο μας και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.
από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…