ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ, ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΡΟΚΑ
Τι χρειαζόμαστε:
ΥΛΙΚΑ: (μερίδα για 1 μπαγκέτα)
- μπαγκέτα λευκή Select (1τεμ.)
- cream cheese Hellmann’s (15γρ)
- ανθότυρο Αρβανίτη (40γρ)
- σύγκλινο Μάνης (40γρ)
- ρόκα (15γρ)
- αγγούρι
Πως το κάνουμε:
Ψήνουμε την μπαγκέτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 8 λεπτά. Την κόβουμε και αλείφουμε το τυρί κρέμα, στρώνουμε την ρόκα και από πάνω βάζουμε εναλλάξ ανθότυρο και σύγκλινο. Με το piller κόβουμε φλοίδες αγγουριού και τις τοποθετούμε από επάνω.
TIP: Βγάζουμε την μπαγκέτα από την κατάψυξη ώστε να έχει θερμοκρασία δωματίου, την ψεκάζουμε με νερό για να έχει υγρασία στο ψήσιμο και αφού ψηθεί την ξαναψεκάζουμε και την σκεπάζουμε για να μείνει μαλακή.
από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…