ΓΛΥΚΟ CHEESECAKE
Τι χρειαζόμαστε:
ΥΛΙΚΑ: (1 μερίδα)
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
- cream cheese Hellmann’s (40γρ)
- άχνη ζάχαρη (40γρ)
- γιαούρτι έδεσμα κρεμέλ (40γρ)
- χυμός λεμονιού (5γρ)
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:
- βούτυρο phase μαγειρικό (15γρ)
- βάση για cheesecake (τριμμένο μπισκότο) ΑΚΤΙΝΑ (60γρ)
- γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Πως το κάνουμε:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, την άχνη και το χυμό λεμόνι. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο phase και ανακατεύουμε για να γίνουν μια ομοιογενής βάση.
Σε ένα πιάτο βάζουμε ένα στρόγγυλο τσέρκι και στρώνουμε τη βάση με τα τριμμένα μπισκότα. Από πάνω τοποθετούμε την κρέμα που φτιάξαμε και με ένα μαχαιράκι αφαιρούμε το τσέρκι. Περιχύνουμε με το γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…