Εταιρεία

Για σχεδόν 30 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μαζικής εστίασης, με κύριο αντικείμενό μας, την αποθήκευση και διανομή τροφίμων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Από το 1994 βρισκόμαστε στο πλευρό των συνεργατών μας, προσφέροντας  τους, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Με έδρα την όμορφη Θεσσαλονίκη διανέμουμε μια μεγάλη γκάμα 1850 κωδικών σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ν. Κιλκίς, Ν. Ημαθίας, Ν. Πέλλας και σχεδόν σε όλη την Β. Ελλάδα, με το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μας.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτήσαμε, η σταθερή πορεία και εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και η δική σας αναγνώριση, μας ανέδειξαν σε αξιόπιστους συνεργάτες.

1994

Ίδρυση της επιχείρησης με έδρα το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

2001

Μετεγκατάσταση στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Αύξηση προσωπικού και στόλου φορτηγών αυτοκινήτων με αποτέλεσμα την καθιέρωση της παρουσίας μας στην αγορά.

2012

Χρονιά ανάπτυξης για την εταιρεία μας. Η επέκταση των εγκαταστάσεων, των οχημάτων, καθώς και η προσθήκη νέου ανθρώπινου δυναμικού, ανοίγουν τον δρόμο για συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands τη αγοράς. 

Σήμερα

Με τις ανάγκες της αγοράς να αυξάνονται και να διαφοροποιούνται συνεχώς, αναζητούμε καινοτόμα προϊόντα, που να ικανοποιούν κάθε επαγγελματία.

Με τις γεύσεις όλου του κόσμου να συναντιούνται, ενθαρρύνουμε την δημιουργικότητα κάθε chef και την περιέργεια κάθε καταναλωτή.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Στο νέο περιβάλλον της αγοράς, υπάρχει ένας σημαντικός παράγοντας για όλες εκείνες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να κάνουν την διαφορά και αυτός δεν είναι άλλος από τους ανθρώπους της.
Προστατεύουμε το δικαίωμα του καθενός, να εργάζεται ανεξαρτήτου καταγωγής, θρησκείας, φύλου, χρώματος και προσωπικών πεποιθήσεων.


Δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους, προωθούμε την επικοινωνία και την συνεργασία όλων των τμημάτων της εταιρείας μας, ακούγοντας τις προτάσεις τους για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε, χωρίς ιεραρχικές διαδικασίες.


Επενδύουμε στην νέα γενιά των ανθρώπων μας, εκπαιδεύοντας τους σε νέα ηλεκτρονικά συστήματα, αλλά και στην ενθάρρυνση τους για πρωτοβουλίες.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι η αναζήτηση των αναγκών των πελατών μας και η κάλυψη τους, με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Αυτό ήταν και θα συνεχίσει να είναι το κύριο μέλημα όλων μας.
Μέχρι το 2050 θα υπάρχουν 10 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.
Αυτό μας ωθεί στην αναζήτηση διαφορετικών διατροφικών πολιτισμών, αλλά και προσαρμογή στις νέες τάσεις της αγοράς, χωρίς να παρακάμπτουμε τον βασικότερο απ’ όλους τους στόχους μας:
Την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής κουζίνας γενικότερα!

Espa Banner
Espa Banner
0

Καλάθι

0

ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.