ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΓΥΡΟ

Τι χρειαζόμαστε:

ΥΛΙΚΑ: (μερίδα για 1 πίτσα)

  • βάση για πίτσα Nο. 29 (1τεμ)
  • γκούντα τριμμένο (150γρ)
  • μανιτάρι φρέσκο (1 τεμ)
  • γύρος χοιρινός  ψημένος και κομμένος ΒΙΚΡΕ (200γρ)

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ:

  • κέτσαπ (50γρ)
  • ζάχαρη (7γρ)
  • ρίγανη (1γρ)
  • αλάτι (5γρ)
  • βασιλικό primerba (2,50γρ)
  • ντομάτα περαστή (200γρ)

Πως το κάνουμε:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας. Στρώνουμε τη σάλτσα στη βάση της πίτσας, το τριμμένο γκούντα. Από πάνω βάζουμε το γύρο και το μανιτάρι κομμένο σε φέτες. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, ψήνουμε για 10 λεπτά.

από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…

Leave a Reply

Your email address will not be published.