BURGER ME ΜΠΙΦΤΕΚΙ BLACK ANGUS, ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ

Τι χρειαζόμαστε:

ΥΛΙΚΑ: (μερίδα για 1 burger)

  • ψωμάκι hamburger large με σουσάμι (1 τεμ.)
  • μπιφτέκι black angus ΒΙΚΡΕ (150γρ.)
  • ντομάτα φρέσκια (1 τεμ.)
  • μιξ φυλλώματα (15γρ.)
  • cream cheese Hellmann’s (15γρ.)
  • πατάτες fry & dip McCain (150γρ.)
  • κέτσαπ
  • μουστάρδα
  • σάλτσα barbeque Hellmann’s (15γρ.)
  • σύγκλινο Μάνης (20γρ.)
  • καπνιστό τυρί σε φέτες (1 τμχ.)
  • ελαιόλαδο Διαλεχτό (10γρ.)
  • αλάτι
  • αγγούρι

Πως το κάνουμε:

Ψήνουμε το μπιφτέκι για 7-8 λεπτά, ώστε να είναι ζουμερό στην καρδιά του. Παράλληλα ψήνουμε το σύγκλινο, ώστε να μας βγάλει όλα τα γευστικά του αρώματα. Στη βάση του ψωμιού αλείφουμε το cream cheese, τοποθετούμε το μιξ από τα φυλλώματα, βάζουμε το μπιφτέκι με το λιωμένο καπνιστό τυρί, το σύγκλινο Μάνης.  Προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε ροδέλα και κλείνουμε με το καπάκι του ψωμιού, αφού αλείψουμε με τη σάλτσα barbeque Hellmann’s. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε φυλλώματα μιξ με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι, ως συνοδευτική σαλάτα του burger μας.

Συνοδεύουμε με πατάτες fry and dip McCain, ντιπ μουστάρδας και κέτσαπ.

TIP: Κόβουμε με το piller μια φέτα αγγούρι και της δίνουμε σχήμα κύκλου, ώστε να τοποθετήσουμε μέσα τη σαλάτα.

από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…

Leave a Reply

Your email address will not be published.