BURGER ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ, ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

Τι χρειαζόμαστε:

ΥΛΙΚΑ: (μερίδα για 1 burger)

  • ψωμάκι hamburger large με σουσάμι (1 τεμ.)
  • μπιφτέκι μοσχαρίσιο χειροπ. (125γρμ )
  • γκούντα φέτες (1 τεμ.)
  • μπέικον ρολλό φέτες (1 τεμ.)
  • ντομάτα φρέσκια (1 τεμ.)
  • μιξ φυλλώματα (15γρ.)
  • cream cheese Hellmann’s (15γρ.)
  • πατάτες rustik twist (150γρ.)
  • κέτσαπ
  • μουστάρδα

 

Πως το κάνουμε:

Ψήνουμε το μπιφτέκι για 7-8 λεπτά, ώστε να είναι ζουμερό στην καρδιά του. Ψήνουμε το μπέικον παράλληλα. Στη βάση του ψωμιού αλείφουμε το cream cheese, τοποθετούμε το μιξ από τα φυλλώματα, βάζουμε το μπιφτέκι με το λιωμένο γκούντα. Προσθέτουμε το μπέικον, την ντομάτα κομμένη σε ροδέλα και κλείνουμε με το καπάκι του ψωμιού.

Συνοδεύουμε με πατάτες rustik twist McCain, ντιπ μουστάρδας και κέτσαπ.

Tip:

Σε λαδόκολλα βάζουμε μια φέτα γκούντα και το ψημένο μπιφτέκι από πάνω, το τοποθετούμε σε θερμή εστία ώστε να λιώσει το γκούντα και το αφαιρούμε από την εστία. Με αυτό τον τρόπο έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το λιωμένο γκούντα πάνω στο μπιφτέκι μας.

από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…

Leave a Reply

Your email address will not be published.