ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΟ CHEDDAR

Τι χρειαζόμαστε:

ΥΛΙΚΑ: (μερίδες για 4 άτομα)

  • πατάτες fry & dip (1500γρ.)
  • ηλιέλαιο
  • καρύκευμα ακρόπολις (60γρ.)
  • σάλτσα cheddar cheese (200γρ.)
  • πιπέρι μαύρο τριμμένο

Πως το κάνουμε:

Τηγανίζουμε τις πατάτες σε ηλιέλαιο. Αφού τηγανίσουμε τις πατάτες, τις αναμειγνύουμε με το καρύκευμα ακρόπολις και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Αφού ζεστάνουμε τη σάλτσα cheddar, τη ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες. Τέλος, τρίβουμε μαύρο πιπέρι.

από τον advisor chef της εταιρείας μας, Νικόλαο Αλμπάνη…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.